Livsrum_stor-02

Stillhetens kraft

Kraften i stillheten. En föreläsning om att agera från varats fasta punkt. Om avspänningens och närvarons betydelse vid beslut och görande. Föreläsningen baseras på Mindfuless, meditation och 15-års erfarenheter från retreat vistelser, sök styrkan ur stillheten du bär inom dig.

Skaka bort din stress

Muskler i kroppen spänns som en skyddsreflex vid obehagliga upplevelser. David Bercelis metod går ut på att lösa upp spänningarna från hjärnstammen, där de uppstod.

HAR DU SPÄNNINGAR i kroppen av stress och oro kan du nu få hjälp av en ny teknik. Metoden kallas "Tre", tension and trauma releasing exercises, och har framgångsrikt använts som självhjälpsmetod för personer som varit med om krig och naturkatastrofer.
Föreläsningen handlar om kroppens skyddsmekaninsmer och hur du kan frigöra dig från gamla spänningar och mönster. 
Marion Rosen Marion Rosen

Presentation av Rosenmetoden

En föreläsning om Rosenmetoden och kroppsmedvetenhet.
Marion Rosen sa; "Kroppen är en spegel av det inre livet" Att bli medveten om omedvetna muskelspänningar skapar möjlighet till läkning och frigör kraft som annars går till att spänna sig. Presentationen av Rosenmetoden försöker fånga essensens av Marion Rosens tankar om kroppens förmåga till att släppa taget om det som håller oss fast i spända kroppar. Marion såg Rosenmetoden som ett fredsarbete. Erfarreheter från Bosnien visar på Rosenmetodens möjligheter till att starta en läknings process- trots all smärta. När vi kan återgå till det naturliga i oss, avspändhet, öppnar sig nya vägar som gör det möjligt att leva livet, inte bara överleva. Marion Rosen levde mellan 1926-2012.

BEMER presentation

BEMER är en fysilalisk vaskulär terapi som aktiverar en störd mikrocirkulation, vilket är en viktig grund för återställande av och bibehållande av vår hälsa.

Jag kommer till dig som enskild eller ditt företag/förening.
Klicka på bilden för att komma till min BEMER Parner hemsida.